כל משתמש שמוגדר כמנהל מערכת (אדמין) רשאי לנהל את רשימת המשתמשים ולבצע בהם שינויים שונים.

מומלץ לבצע את כל השינויים מהגדרות הארגון ולא מהגדרות החברה - כלומר, לגשת להגדרות (איש כחול > הגדרות) מהמסך בו רואים את כל החברות ולא מתוך חברה ספציפית.



ניתן לבצע את הפעולות הבאות:

1. יצירת משתמשים

2. שינוי פרטי משתמש

3. שיוך משתמש לחברות נוספות

4. מחיקת משתמש

5. הוספת / הסרת הרשאת מנהל מערכת


1. יצירת משתמשים:

*כניסה למסך הארגון הראשי > לחיצה על כפתור ה״איש הכחול״ > הגדרות > משתמשים > הוסף משתמש:


יש לבחור תחילה בסוג המשתמש. להסבר נוסף על סוגי המשתמשים השונים, ניתן לגשת למאמר הבא.

בנוסף, יש למלא את שמו המלא של המשתמש, את כתובת המייל (שאיתה המשתמש ייכנס לדוקה), ואת מספר הטלפון שלו.

לאחר הקמת המשתמש, הוא יקבל הודעת מייל עם הכותרת ״Welcome to Dokka״, ממנה יוכל לבחור סיסמה למשתמש שהוקם עבורו.




2. שינוי פרטי משתמש 
*כניסה למסך הארגון הראשי > לחיצה על כפתור ה״איש הכחול״ > הגדרות > משתמשים > לחיצה על המשתמש הרלוונטי > לערוך.


במסך הזה יהיה ניתן לשנות את שמו של המשתמש, את כתובת הטלפון שלו ואת סוג המשתמש. להסבר נוסף על סוגי המשתמשים השונים, ניתן לגשת למאמר הבא.

אין אפשרות לערוך את כתובת המייל, מכיוון שהכתובת משמשת גם כשם המשתמש. במקום זאת, ניתן למחוק את המשתמש הקיים ולהקים משתמש חדש עם הכתובת הנוספת - במקרה כזה המשתמש יצטרך להגדיר את הסיסמה מחדש דרך מייל ״Welcome to Dokka״ שיישלח אליו עם הקמת המשתמש.



3. שיוך משתמש / ביטול שיוך לחברות נוספות

*כניסה למסך הארגון הראשי > לחיצה על כפתור ה״איש הכחול״ > הגדרות > משתמשים > לחיצה על המשתמש הרלוונטי > לחיצה על ״חבר״ או ״נתק״ בחברות הרלוונטיות.

ליד החברות שהמשתמש מחובר אליהן יופיע כפתור ״נתק״, ואילו ליד החברות שהמשתמש לא מחובר אליהן יופיע כפתור ״חבר״.

לתשומת ליבכם: משתמשים עם הרשאת מנהל מערכת משויכים באופן קבוע לכל החברות שבארגון, ואין אפשרות להסיר את השיוך שלהם משאר החברות.



4. מחיקת משתמש

*כניסה למסך הארגון הראשי > לחיצה על כפתור ה״איש הכחול״ > הגדרות > משתמשים > לחיצה על המשתמש הרלוונטי > ניתוק המשתמש מהחברות אליו הוא מחובר > לחיצה על כפתור ״מחק״.

מחיקת המשתמש תתאפשר רק לאחר שלא יהיה משויך לאף חברה. ניתן ללחוץ על כפתור ״הסר גישה לכל החברות״ כדי לבצע את הפעולה באופן מהיר יותר.




5. הוספת / הסרת הרשאת מנהל מערכת

ניתן להוסיף את ההרשאה רק למשתמשים שסוג המשתמש שלהם הוא מנהל חשבונות.

כדי להוסיף הרשאה כזאת לאחד המשתמשים או להסיר את ההרשאה, יש לפתוח קריאה לצוות התמיכה של דוקה (באמצעות כפתור סימן השאלה) דרך הממשק של אחד מהמשתמשים שכבר מוגדר כמנהל מערכת, לציין שאתם מעוניינים לתת הרשאת מנהל מערכת למשתמש נוסף ולציין את כתובת המייל שמשויכת אליו.